Home  → patiënten & bezoekers  → op bezoek  → Atrium Heerlen  → bereikbaarheid

Bereikbaarheid Atrium Heerlen


Bezoekadres:
Henri Dunantstraat 5
6419 PC Heerlen

Postadres:
Postbus 4446
6401 CX Heerlen

Algemeen telefoonnummer:
tel. (045) 576 66 66
fax (045) 576 60 55

Email:
communicatie@atriummc.nl

Telefoonnummers poliklinieken en verpleegafdelingen:

Interne routenummers

Atrium Heerlen heeft een bewegwijzeringsysteem met routenummers. U hoeft alleen maar de naam van de afdeling en het bijbehorende nummer te onthouden. In het entreegebouw vindt u het centrale informatiebord waarop alle routes staan vermeld. Daarnaast zijn er op een aantal belangrijke 'knooppunten' in het ziekenhuis informatieborden opgehangen.

Naar Atrium Heerlen

Met eigen vervoer
Atrium Heerlen ligt langs de autoweg Heerlen/Kerkrade (N281). Bij de afslag Heerlen-Zuid staat Atrium MC aangegeven. Om een route van uw voordeur tot Atrium MC te plannen, klik hier.
Aan de overkant van het ziekenhuis is een parkeergarage. Daar kunt u de eerste twintig minuten gratis parkeren. Daarna kost het 50 cent per 23 minuten met een maximum van 4,90 euro per dag. De betaalautomaat vindt u op niveau 2 van de parkeergarage. Het is alleen mogelijk om bij de parkeerbeheerder te pinnen of chippen. Het is niet mogelijk om bij de betaalautomaten zelf te pinnen of te chippen.

Parkeerabonnement

Patiënten en bezoekers kunnen een parkeerabonnement nemen. U kunt hiervoor terecht bij de parkeerbeheerder. Het abonnement kost Euro 9,20 per 7 dagen. Het kan op iedere gewenste dag van de week ingaan en is niet inwisselbaar voor geld.

Per 23 minuten

€ 0,50

Dagtarief

€ 4,90

Bezoek aan SEH

€ 1,00

Weekabonnementen

€ 9,20

 

Fietsenstalling
Een deel van de parkeergarage is gereserveerd als fietsenstalling. U kunt uw fiets hier gratis neerzetten.

Met openbaar vervoer
Er rijden regelmatig bussen van en naar Atrium Heerlen. De bushaltes bevinden zich nabij de hoofdingang van het ziekenhuis. 

E-mail aan patiënt:
U kunt patiënten in Atrium Heerlen ook een e-mail sturen.

Baby-watch
Baby-watch biedt u de mogelijkheid om uw pasgeboren baby 24 uur per dag via internet thuis te zien. Wij zijn van mening dat het van groot belang is dat de binding tussen ouders en kind zo optimaal mogelijk ondersteund wordt op het moment als ouders en kind, door een opname op onze couveuse afdeling, van elkaar gescheiden zijn. Ouders kunnen hier inloggen.